avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA care este si salariat plateste de doua ori cas, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA care este si salariat plateste de doua ori cas, contrib.pensii si somaj?

Sunt angajat la un Spital jud de urgenta si detin si o autorizatie pfa din anul 2007 pe care n-am obtinut venituri dar la care am platit anual un impozit forfetar(norma fixa).Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc cas, aj.somaj si pensii si pentru sumele din decizia de impunere(ca venituri realizate anual)din moment ce platesc aceste taxe ca salariat. Se pot plati retroactiv?

Alte discuții în legătură

Obligatiile pfa fata de bs si bass(fonduri) ContSters109653 ContSters109653 Caut sa gasesc un raspuns competent si corect vis a vis de obligatiile unei persoane fizice autorizate care obtine venituri in sistem real . Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa unnemultumit unnemultumit buna ziua! am si eu o problema...la inceputul lui 2008 mi-a venit geniala idee sa imi scot un PFA... dupa zile de umblat si asteptat dupa functionarii ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata iulianaczangli iulianaczangli eu nu am prea multa carte, dar am pensie f.f. mică 442,00 lei/lună. în asemenea situație am vrut sa fac curațenie la bloc. în septembrie ... (vezi toată discuția)