avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa Nationalizata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa Nationalizata

Buna ziua....ma bucur k am gasit acest forum.
Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste sfaturi ....De 15 ani locuiesc intr-o casa nationalizata , platesc chiaria lunar , nu sunt un rau platnic ...am investit si eu ceva in casa..in fine , insa NU am reusit sa cumpar casa din motive financiare , din cate stiu as putea sa o cupar chiar si in rate ( legea 112 ). Ce vreu sa fac in continuare si nu stiu daca se poate , este sa ma mut (la apartament ), adica sa gasesc pe cineva cu care sa fac schimb de contract plus diferenta de bani ( viitorul propietar/chirias sa cumpere casa ) sau sa imi achite suma de bani ceruta de mine. Daca aceste lucruri se pot face va rog spuneti-mi cum se procedeaza si de unde sa incep ,
Imi cer scuze daca nu m-am exprimat bine , si daca nu am postat unde nu trebuie
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 14:02, 27 Ianuarie 2008
Anunt la imobiliare + contract de schimb imobile. Multa bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata ! Stefan255 Stefan255 Buna ziua....ma bucur k am gasit acest forum. Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu niste sfaturi ....De 15 ani locuiesc intr-o casa nationalizata , ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata bogdan_11 bogdan_11 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si din cauza faptului ca hatisul acesta legislativ este complicat pentru o persoana ce nu are studii de specialitate,as ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa conform legii 112 si alte complicatii ... badsector badsector Buna ziua, Am un caz foarte interesant in legatura cu o tranzactie imoboliara avand ca obiect o casa IGL conform legii 112, dar sa luam cazul de la ... (vezi toată discuția)