avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revizuire si contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revizuire si contestatie

daca am castigat un recurs si avocatul advers recunoaste ca m au dat afara ilegal, la revizuire ei cer doar anularea drepturilor salariale ,eu pot face o cerere de despagubire morala daca ei recunosc ca m au dat afara ilegal ,am acte care dovedesc ca am suferit de pe urma concedieri.va multumesc si astept parerile dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 12:32, 24 August 2010
Daca despagubirile pe care intentionati sa le cereti nu au facut obiectul actiunii de fond nu le puteti cere intr-o cale extraordinara de atac precum revizuirea sau contestatia in anulare.
Insa, avand in vedere evolutia lucrurilor, cred ca puteti invoca ca si-au recunoscut vina abia acum si sa promovati o actiune noua.
au fost mentionate la fond ,dar avocatul meu nu a mers deloc pe doune morale nu stiu de ce ca nu a depus nimic la dosar,la recurs am schimbat avocatul si acelasi lucru nu a vorbit nimic de daune ,si judecatorul in legatura cu daunele a dat irevocabil,acum o sa angazez un alt avocat si am actele pentru daune mai ales ca recunosc lucrul acesta poate avocatul sa faca ceva si sa depuna actele
Deci la fond unul din capetele de cerere trebuia sa fie acordarea de daune morale. Daca instanta de fond nu le-a acordat, atunci trebuia sa faceti recurs si neacordarea daunelor morale sa fie unul din motivele de recurs asupra caruia instanta de recurs sa nu se fi pronuntat.
Abia atunci ati putea folosi aceste cai extraordinare de atac.
Succes.
la recurs sa pronuntat ca nu, irevocabil ,pot ataca si eu la cererea lor de revizuire pe langa ce ,cer ei sa depun si eu o cerere de daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)