daca am castigat un recurs si avocatul advers recunoaste ca m au dat afara ilegal, la revizuire ei cer doar anularea drepturilor salariale ,eu pot face o cerere de despagubire morala daca ei recunosc ca m au dat afara ilegal ,am acte care dovedesc ca am suferit de pe urma concedieri.va multumesc si astept parerile dumneavoastra
Daca despagubirile pe care intentionati sa le cereti nu au facut obiectul actiunii de fond nu le puteti cere intr-o cale extraordinara de atac precum revizuirea sau contestatia in anulare.
Insa, avand in vedere evolutia lucrurilor, cred ca puteti invoca ca si-au recunoscut vina abia acum si sa promovati o actiune noua.
au fost mentionate la fond ,dar avocatul meu nu a mers deloc pe doune morale nu stiu de ce ca nu a depus nimic la dosar,la recurs am schimbat avocatul si acelasi lucru nu a vorbit nimic de daune ,si judecatorul in legatura cu daunele a dat irevocabil,acum o sa angazez un alt avocat si am actele pentru daune mai ales ca recunosc lucrul acesta poate avocatul sa faca ceva si sa depuna actele
Deci la fond unul din capetele de cerere trebuia sa fie acordarea de daune morale. Daca instanta de fond nu le-a acordat, atunci trebuia sa faceti recurs si neacordarea daunelor morale sa fie unul din motivele de recurs asupra caruia instanta de recurs sa nu se fi pronuntat.
Abia atunci ati putea folosi aceste cai extraordinare de atac.
Succes.
Cai de atac
ioanandrei
Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)