avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... pot apela la cedo?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

pot apela la cedo?

Am o cauza penala, am epuizat toate caile de atac inclusiv ICCJ, doar ca la ICCJ sa dat cazul spre rejudecare in apel, ma pot adresa la CEDO? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vale777 , utilizator 17:37, 24 August 2010
Trebuie sa asteptati o senstinta definitiva si irevocabila..... adica judecarea din nou a apelului si lterior recursul ..... si apoi in termen de 6 luni de la momentul ramanerii definitive si irevocabile a hotararii va puteti adresa CEDO.
Da, din moment ce cauza a fost trimisa spre rejudecare trebuie sa asteptati decizia definitiva.
Poate ca situatia se va rezova fara sa mai ajungeti la CEDO.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac plagere la cedo, cum procedz?? andrey_=ascani andrey_=ascani Am fost arestat intr-un dosar in care eram acuzat de \"trafic de persoane\", am fost arestat pe 28mai 2009 , am stat in arest 174 de zile dupa dosarul a ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo gabyteo gabyteo Buna ziua Daca pierd un proces la CSJ ma pot adresa CEDO sau mai este vreo cale de atac? Este necesar recursul in anulare ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cedo mac6 mac6 Pentru a adresarea unei contestatii la CEDO pot fi folosite hotararile penale comunicate la domiciliu de instante ,doar cu semnatura grefierului si ... (vezi toată discuția)