avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzare conditionata?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzare conditionata?

Buna ziua,
Administrez o unitate care are pe acelasi punct de lucru o zona shop(alimentara) si o zona fast food. Pentru zona fast food avem o terasa cu 4 mese cu umbrele si loc de joaca pentru clentii care cumpara produse din aceasta categorie. Avand in vedere ca sunt numai 4 nu lasam sa beneficieze de acest serviciu suplimentar clientii care cumpara produse din zona shop. Avem afisat un mesaj : REZERVAT pentru clientii care consuma produse din zona fastfood. Aseara a fost un inspector de la OPC(in timpul liber) si spunea ca vine azi si ne amendeaza pentru vanzare conditionata deoarece nu a fost lasat sa consume pe terasa produse cumparate din zona shop. Este posibil acest lucru?

Astept raspunsuri doar de la profesionisti sau persoane in situatii similare.
Pentru comentarii neavizate,spam,etc, va rog sa folositi mesaje personale sau forumurile de socializare.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
okcristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: okcristi , utilizator 16:42, 25 August 2010
Cristi nu trebuie sa vii pe acest forum si sa fii ironic. Pur si simplu ti-am prezentat situatia care este in Romania in momentul de fata. Iar de aici pana la a ma incadra intr-o anumita categorie e drum lung, asa ca zic sa iti pastrezi comentariile pentru tine.

Daca nu vrei sa iti privesti global afacerea si pui accentul pe banii pe care i-ai investit vei ramane la acelasi stadiu. Si scuza-ma nu cred ca am gresit cand am spus ca afacerea ta nu e de mare amploare (40 000 de EUR nu e o suma exceptionala).
Reiau rugamintea: nu postati raspunsuri neavizate. Ma astept ca pe acest forum specializat sa raspunda doar profesionisti sau persoane care pot impartasi din experienta lor legata strict de subiecte.
Multumesc anticipat!

Rugaminte speciala :
monis's te rog sa te abtii daca nu reusesti sa intelegi subiectul si ca suma reprezinta doar o mica parte(3%) din investitia globala. Respect oamenii care inainte de a comunica ceva incearca sa acorde timp si pentru gandire.
Te invit la Mc Donald's sa spargem niste seminte si sa bem niste bere la PET(cumparata de la butic) cu pretentia ca toti angajatii sa roiasca in jurul nostru pentru a ne servi cu biscuiti, pufuleti si oricealtceva ce nu se vinde acolo.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
okcristi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)