avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator rauplatnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator rauplatnic

Buna ziua,
Sunt angajata cu carte de munca in cadrul unei societati care nu mi-a mai platit salariul de 3 luni. Puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera banii?

Va multumesc!
1. Faceti o adresa catre conducerea societatii, prin care sa le cereti drepturile salariale restante, punandu-le in vedere ca in caz contrar veti merge mai departe.

2. Faceti o sesizare la ITM teritorial, in care explicati situatia dvs.

3. Formulati o actiune pe dreptul muncii (scutita de taxa de timbru) la Tribunalul teritorial.

Oricare din cei 3 pasi (pe fondul situatiei actuale), ar putea conduce la agravarea si mai mare a raporturilor de munca...cu alte cuvinte, ar fi bine mai intai sa va cautati un job in alta parte!

av. Radu Stan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca deea_3181 deea_3181 Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari, de fapt am mai multe probleme si as dori sa stiu cum as putea sa le rezolv. De doi ani lucrez intr-o firma de ... (vezi toată discuția)
Lichidare vladutepes vladutepes Prima data acum aproape 2 luni, i-am trimis sms angajatorului rugand sa-mi comunice cand pot ridica banii de lichidare si cartea de munca. Dupa 1 luna, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale barrtenders barrtenders As dori sa stiu cum se procedeaza intr-un caz in care angajatorul nu iti plateste drepturile salariale in cazul in care pleci de la o firma ....o sa va ... (vezi toată discuția)