avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Doresc sa-mi dau demisia de la locul de munca, as dori sa stiu ca taierea de 25% din salariu (sunt bugetar), poate fi considerat ca incalcarea de catre angajator a obligatiilor asumate prin contractul individual de munca, sau trebuie sa-mi motivez demisia fara preaviz altfel?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 10:58, 24 August 2010
Incercati o incetare prin acordul partilor, caz in care nu ar mai fi necesar preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz georgiana84 georgiana84 Buna ziua. Lucrez in cadrul unei firme de vreo 2 ani de zile. Din cauza ca patronul se poarta foarte urat cu mine as vrea sa imi dau demisia ,dar sa nu stau in ... (vezi toată discuția)
Desfacere disciplinara a contractului de munca Dafina Tincuta Dafina Tincuta Bună ziua. Nefiind mulțumită de condițiile de la locul de munca (salariul mic, comportament ostil al managerului cu jigniri, amenințări ce imi ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz, drepturi salariale adrianastefan adrianastefan Buna ziua ,ma numesc Adriana si întrebarea mea este: -pot sa plec prin transfer de la locul actual de munca la noul loc de munca si cum se procedeaza,dar ... (vezi toată discuția)