avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... apel facut de cea care a pierdut procesul la tribunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

apel facut de cea care a pierdut procesul la tribunal

Buna ziua,
In luna iulie am avut un litigiu de munca care l-am castigat in instata de la tribunal,firma a avut la dispozitie 10 zile pentru a face apel ,cand m-am dus sa legalizez acea sentinta mi sa spus ca procesul va fi mutat la curtea de apel deoarece sa depus de catre firma apel .Am fost concediata in timp ce ma aflam in concediu medical,acesta a fost motivul pentru care am dat firma in judecata,mi sa desfacut CIM pe data de 05.05.10desi ma aflam in concediu medical pana pe data de 14.05.10,vreau sa intreb ce poate sa justifice firma in acest caz? si daca contractul de munca va fi prelungit pana la definitivarea procesului.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariams70 , utilizator 13:41, 24 August 2010
calea de atac este recursul si e dreptul lor sa faca recurs. orice ar motiva recurentii instanta de recurs ar trebui sa mentina hotararea instantei de fond si sa le respinga recursul. tribunalul a dat o sentinta legala, din punctul meu de vedere.
in tribunal am obtinut si dreptul de a fi trecuta in somaj si despagubirea in natura a tutturor drepturilor salariale,asta insemnand si tichetele de masa? contaractul de munca imi va fi incheiat cu data cand se va definitiva acest proces? inclusiv recursul banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judecatoreasca LOPY LOPY Daca dupa ce am castigat procesul la tribunal, partea adversa a facut recurs, dosarul ajungand la curtea de apel, i s-au respins doua cereri de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Sentinta proces civil- litigii de munca pitic1991 pitic1991 Buna seara, Am si eu o intrebare. O sentinta definitiva si irevocabila emisa de Curtea de Apel in urma recursului unui proces - Litigii de munca - se ... (vezi toată discuția)