avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intreprinderea individuala si somajul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intreprinderea individuala si somajul

Buna. Spuneti-mi va rog daca eu sunt in somaj pot sa-mi fac o intreprindere individuala?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:25, 24 August 2010
Da, puteti sa infiintati o I.I. dar, pe perioada somajului, sa nu aveti venituri mai mari de 500 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare i.i si intrerupere somaj aruaina aruaina Buna seara, Am si eu o intrebare am infiintat o intreprindere individuala in luna octombrie si eram in somaj de la firma la care am lucrat, nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala joe black joe black va rog sa ma lamuriti intr-o problema Momentan sunt in somaj (in cea de-a 7-a luna) si intentionez sa infiintez o Intreprindere Individuala. Voi iesi ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala joe black joe black Sunt momentan in a 7-a luna de somaj si vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala. Voi iesi automat din somaj la data infiintarii Intr.Indiv. ? Daca nu ... (vezi toată discuția)