avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatie de somaj

am fost angajat la 2 firme una full time si cealalta part time..de la cea cu norma intreaga s-a restructurat postul,pot sa iau somaj si sa raman angajat la firma cu program part time (4 ore)???
Cel mai recent răspuns: camelia iosif , utilizator 14:41, 24 August 2010
nu, pt. ca aveti contract de munca , si legea spune ca puteti beneficia de somaj doar daca ati incetat activitatea (contractul de munca), cu respectarea anumitor conditii.se putea , daca erau venituri obtinute din alte surse, si sa nu fie mai mari de 500 lei/luna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la indemnizatia de somaj adrian mihail adrian mihail Am fost angajat la 2 firme,una cu program full time si cealalta part time.De la firma cu norma intreaga s-a restructurat postul cu posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Somaj daca sunt disponibilizat de la locul de munca full time ratatouille_2007 ratatouille_2007 Buna ziua. Daca am un loc de munca full time si unul part time (2 ore), iar pentru cel full time sunt disponibilizat, pot primi somaj? (vezi toată discuția)
Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)