avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la indemnizatia de somaj

Am fost angajat la 2 firme,una cu program full time si cealalta part time.De la firma cu norma intreaga s-a restructurat postul cu posibilitatea de a ma inscrie pt obtinerea ajutorului de somaj.Pot sa beneficiez de somaj si sa raman angajat cu contract de colaborare la firma cu program part time(4 ore)????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:24, 25 August 2010
Nu puteti sa aveti un CIM in timp ce primiti indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj adrian mihail adrian mihail am fost angajat la 2 firme una full time si cealalta part time..de la cea cu norma intreaga s-a restructurat postul,pot sa iau somaj si sa raman angajat la ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Contract de munca timp partial dzay dzay Buna ziua. Intrebarea mea este legata de contractele de munca cu timp partial. Nestiind ce e relevant si ce nu, am sa expun problema cu toate ... (vezi toată discuția)