Am un titlu de proprietate, in indiviziune, pentru o suprafata de teren (52 mp), impreuna cu un numar de vecini. terenul in cauza este reprezentat de curtea interioara dintre doua blocuri (A si B), care a fost folosita in comun pana acum. In urma cu cca 1 saptamana, locatarii blocului B au restrictionat accesul in acea curte, inchizand (cu lacat) poarta de acces.
Am facut niste cercetari si am aflat urmatoarele : desi in anul 1998, cei de la Cadastru au decis ca acea curte apartine de blocul A (in urma carei decizii s-au si vandut titlurile de proprietate catre locatarii acestui bloc, printre care ma numar), se pare ca in urma cu o saptamana a fost chemata din nou o persoana de la Cadastru care a decis ca acel teren apartine de blocul A, insa descriind in document blocul B. Specific faptul ca nu exista nici un document anterior in care blocul B sa fie inregistrat, chiar si din greseala, drept blocul A. Asadar, respectivii locatari ai blocului B (asa cum este el descris in noul document) au decis ca acel teren le apartine si au restrictionat accesul. Pe de alta parte, locatarii blocului A ce detin titluri de proprietate asupra terenului s-au trezit ca nu mai au acces la proprietate. Ce este de facut in aceasta situatie ?
Reabilitare bloc
razerul
Vecinii de scara de la etajele 1, 2, 3 si 4 pe aceiasi parte a scarii blocului (bloc cu parter si 4 nivele), au hotarat pe propria cheltuiala reabilitarea ... (vezi toată discuția)