avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am acrosat cu oglinda un pieton pe trecere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am acrosat cu oglinda un pieton pe trecere

buna ziua. in timp ce ma aflam in trafic am evitat un autoturism care mi-a taiat fata intr-un sens giratoriu, neacordindu-mi prioritate , la rindul meu am acrosat cu oglinda un pieton aflat pe trecerea de pietoni de la sensul giratoriu. ce se va intimpla? am permisul retinut si stau cu dovada. mentionez ca pietonul nu are zgirietura , iar el avea o alcoolemie de 0,87 alcool pur in aerul expirat. ce sa fac? care sunt procedurile si ce se poate intimpla? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 17:20, 24 August 2010
vb cu av dvs;daca nu are un anumit nr de zile de ingrijiri medicale,nu a dep plangere,etc nu are ce sa vi se mai intample
cit timp voi sta cu dovezi si cind i-mi voi recupera permisul? mentionez ca victima are 0 zile de spitalizare si a dat declaratie ca nu are pretentii materiale sau de alta natura si nu are alte plingeri penale inpotriva mea. ce ma intrereseaza cel mai mult cit va dura tot calvarul fara permis?
dureaza destul de mult avand in vedere ca majoritatea sunt acum in vacanta, eu am patit un eveniment asemanator , dar nu mi s-a retinut permisul, fiind culpa comuna, dar totusi am un dosar de cercetare, mentionez ca accidentul s-a petrecut in iunie si mie politistul mi-a spus ca va dura cateva luni pana voi primii hotararea cu NUP, deci trebuie sa va inarmati cu rabdare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa fiu informat Ionut9816 Ionut9816 Buna ziua! O sa trec direct la subiect. Pe data de 15 ale lunii prezente am acrosat un pieton sub influenta alcoolului (0.84 alcoolemie in aerul pur ... (vezi toată discuția)
Pieton acrosat pe trecere semaforizata Cangur Cangur Buna ziua , ma numesc Catalin si astazi 08.03.2016 am acrosat un pieton pe o trece de pietoni semaforizata , trecerea este asezata chiar la iesirea din sensul ... (vezi toată discuția)
Intelegere cu victima unui accident aurel.niculae aurel.niculae Buna ziua, in urma cu un an am accidentat un pieton care traversa pe trecerea de pietoni. In urma accidentului a avut 50 zile de internare. Victima a depus ... (vezi toată discuția)