avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

casa de asigurari de sanatate

Ce se intampla cu persoanele cu handicap salariate care ascund casei de asigurari de sanatate faptul ca sunt salariate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:21, 24 August 2010
1. Si persoanele cu handicap au voie sa lucreze cu CIM. Cine v-a spus ca nu au voie sa lucreze?
2. Casa de Asigurari de Sanatate afla oricum ca o persoana are CIM, din declaratiile lunare transmise de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Danutzza Danutzza Buna ziua.Va rog frumos am si eu o intrebare. Eu lucrez la o firma in Bucuresti, dar aveam medicul de familie in judetul Olt, in luna Decembrie pe la ... (vezi toată discuția)
Situatie incerta gravida andreearicu andreearicu Problema mea e in felul urmator: M-am angajat in 25.10.2010 la o firma de recrutare personal,iar lucrul efectiv desfasurandu-se pentru o alta firma,firma unde ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil. Cristina Calotă Costache Cristina Calotă Costache Buna ziua! Sunt in concediu de creștere copil,iar Societatea comercială unde eram angajată a intrat în insolvență! Medicul de familie mi a spus că eu ... (vezi toată discuția)