avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Model intampinare la contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Model intampinare la contestatie executare silita

Buna ziua,

As avea o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu un model sau cu cateva linii directoare in ceea ce priveste intampinarea la executarea silita?

Am de facut o evacuare la un apartament de al meu pt care ma judec de 3 ani. Si acum, cand am hotarare definitiva (dar revocabila) am fost cu executorul, i-am inteles de 3 ori (adica de fiecare data le-am mai dat un termen sa se mute), dar in tot acest timp, in loc sa se mute cu chirie asa cum ne-au mintit au facut contestatie.

Au acumulat datorii la intretinere foarte mari. Ar trebui sa mentionez asta?

Le-am dat 3 termene, deci am fost foarte intelegatori, ar trebui sa mentionez asta?

Ce articole din cod ar trebui sa mentionez?

Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: mariosms , utilizator 17:46, 24 August 2010
sigur ca mentionati toate aceste lucruri si mai mult decat atat invederati instantei faptul ca s-a pus in executare o sentinta definitiva si irevocabila din care de altfel va puteti inspira pentru a va pregati apararea.
in drept art.115 c.pr. civ
Motivele din contestatia lor sunt urmatoarele:

Somatia nu contine toate mentiunile prevazute de lege.

Are ca obiect de executare sentinta civila pronuntata de judecatorie sentinta care imi este straina intrucat calea de atac (apelul) s-a solutionat in necunostinta de cauza intrucat am fost plecat in interes de servici.

Hotararea este definitiva dar nu si irevocabila

Vanzarea apartamentului s-a facut in conditii neprielnice

solicitam suspendarea executarii pana la solutionarea recursului.

andreea.tudor a scris:

sigur ca mentionati toate aceste lucruri si mai mult decat atat invederati instantei faptul ca s-a pus in executare o sentinta definitiva si irevocabila din care de altfel va puteti inspira pentru a va pregati apararea.
in drept art.115 c.pr. civ

Am spus ca este definitiva si revocabila

Putin mai multe indicatii despre ce ar trebui sa spun pe partea juridica, ce articole sa mentionez in favoarea mea. daca se poate, multumesc f mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita silviadumitrescu silviadumitrescu Buna ziua, imi poate raspunde cineva, va rog, daca este legal sa acorzi dreptul de executare silita in baza unei hotarari care nu este definitiva si ... (vezi toată discuția)
Hotarari definitive in penal carerra carerra Vreau sa va intreb de ce in penal exista NUMAI hotarari definitive de condamnare si NU hotarari definitive si irevocabile? Ma intereseaza argumentarea. Va ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite monica i monica i Buna ziua. Am o nelamurire. In cadrul unei contestatii la executare s-a solicitat de catre debitor sa se supende executarea silita pana la solutionarea ... (vezi toată discuția)