avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... PERSOANA CU HANDICAP ESTE SCUTITA DE PLATA ASIGURARII ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

PERSOANA CU HANDICAP ESTE SCUTITA DE PLATA ASIGURARII OBLIGATORII PE CASA ?

AM O CUNOSTIINTA CARE ESTE PERSOANA CU HANDICAP GR.1 GRAV. VENITURILE LUI SUNT CELE ACORDATE CONFORM LEGII 448.=INDEMNIZATIE PERSOANA CU HANDICAP DATA DE PRIMARIE. DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI. INTREBARE ? ESTE OBLIGATA SA PLATEASCA PINA LA SFIRSITUL ANULUI -- ASIGURAREA OBLIGATORIE PE LOCUINTA ? ARE UN APARTAMENT RAMAS MOSTENIRE DE LA PARINTII LUI.. CINE NE SPUNE CE SPUNE LEGEA ? VA RUGAM NU OCOLITI. MULTUMIN
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:10, 24 August 2010
Cel mai bun raspuns vi-l poate da asociatia de profil a persoanelor cu handicap, pt ca asiguratorii afiliati la PAID nu au dreptul sa scuteasca de la plata asigurarii odata ce legea a prevazut asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie DutuA DutuA Buna ziua,daca sunt insotitor pt peroana cu handicap gr 1 si sunt angajata la primarie ca insotitor,peroana cu handicap mai are drepul la indemnizatie inafara ... (vezi toată discuția)
Dreptul persoanelor cu handicap mamana mamana Buna seara.Sunt asistent maternal si am in plasament o tinara cu handicap grav,pe care am luat-o dintr-un centru de plasament. A urmat o sc de arte si meserii ... (vezi toată discuția)
Handicap B.T. B.T. Buna ziua! Persoana incadrata la Handicap grav ,are dreptul la asistent personal sau la insotitor. Care sunt eu,ca fiica si care nu doar o insotesc, dar eu am ... (vezi toată discuția)