avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daune morale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daune morale

daca la la un litigiu de munca pe care l-am castigat in prima instanta nu am cerut daune morale se mai pot cere ulterior in procesul de recurs pe care la facut firma?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 18:49, 24 August 2010
Categoric NU.

S-ar eluda un principiu de drept foarte important. Nu poti formula capete de cerere noi intr-o etapa procesuala ulterioara judecarii cauzei de catre prima instanta.
Intr-adevar, acest lucru nu se poate, intrucat in recurs nu se pot formula cereri noi; de altfel nici macar nu e recursul d-voastra.
avocat Cristina Popescu
va multumesc mult ,asa ma gandeam si eu dar nu eram sigura.
Se acorda foarte rar chiar, deloc asa ca mai bine ati facut ca nu ati cerut in actiunea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte vatamata proces penal utilizator900 utilizator900 pot face o cerere procurorului pentru a ma proteja sa sa fiu audiat separat ? sau pot face cerere sa nu mai fiu citat ? ! multumesc (vezi toată discuția)
Sentinta civila-plata drepturilor salariale campionul2001 campionul2001 \\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)
Despre amenzi cristyan cristyan Am fost lovit de o persoana ,i s-a inceput cercetarea penala si i s-a aplicat o amenda administrativa de 500 lei.Respectiva persoana m-a dat in civil in ... (vezi toată discuția)