avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rog lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rog lamurire

Bunicul meu a decedat acum 4 ani . Casa si terenul aferent acesteia erau pe numele lui . Bunicii mei au un singur fiu . Am inteles ca trebuie deschisa succesiunea .Nu stim nimic despre acest lucru .Daca cineva ne poate da mai multe detalii despre ce trebuie facut si ce se poate intampla in cazul in care nu se face acest demers chiar si dupa moartea bunicii mele . Mentionez ca tatal meu nu a dorit sa faca niciun demers pana acum , poate si din lipsa banilor ....am inteles ca trebuie platita o suma de cateva mii de lei
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
simona29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:41, 24 August 2010
adevarat.. ptr ca au trecut mai mult de 2 ani de la deces, trebuie platita o taxa de 1% din valoarea bunurilor mostenite, precum si onorariul notarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu succesiune-succesiuni defuncti mihasava mihasava Buna seara....Ma confrunt cu anumite probleme legate de succesiune...Bunicul meu,e decedat in 1988,mama mea decedata in 1994,iar bunica decedata in 3 mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune proprietate la tara; mai multi frati ContSters52778 ContSters52778 Bun gasit! Intrebarile mele sunt legate de o mostenire din mediul rural. Situatia este urmatoarea: In urma decesului bunicului, acum aprox 10 ani, a fost ... (vezi toată discuția)
Teren Ana-Mariana Ana-Mariana Am nelamurirea si nu stiu in ce situatie ma aflu eu fata de ceea ce urmeaza.Este vorba despre un teren pe care i-a fost facut procura tatalui meu de catre ... (vezi toată discuția)