avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Am nevoie de un sfat in legatura cu un transfer bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Am nevoie de un sfat in legatura cu un transfer bancar

TREBUIE SA PRIMESC IN CONT NISTE BANI DIN AMERICA TREBUIE SA PLATESC O SUMA SA INTRE BANI IN CONT
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:18, 24 August 2010
e teapa
nu platiti nimic pentru a va intra banii in cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Împrumut condiționat de plata unei taxe de 150 de euro Fleica Fleica Bună ziua, as dori sa stiu daca pentru a intra în posesia unui împrumut din germania trebuie sa platesc o taxă de 150€ asa mi sa cerut pentru că ei să ... (vezi toată discuția)
Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)