avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere locuinta

Anul acesta am dat in inchiriere un apartament unei firme pentru cazare angajati.Plata chiriei trebuia conform contract incheiat sa se faca in avans si in data de 5 ale fiecarei luni.bineinteles ca nu platea la timp,(in fiecare luna dupa data de 23 ale lunii)Aam reusit sa determin persoana care a locuit in apartamentul meu sa plece in data de 23 luna acesta,dar,fara sa imi platesca chiria,intretinerea si nici cheia de la apartament nu vrea sa mi-o dea inapoi.La telefon nu imi raspunde nici firma nici persoana.ce pot sa fac macar cheia sa o primesc inapoi?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 10:30, 25 August 2010
ce pot sa fac macar cheia sa o primesc inapoi?

Este clar ca despartirea dintre dvs si chirias nu a fost deloc amiabila.
Daca aveti de incasat chirie si alte cheltuieli puteti actiona in instanta firma care a inchiriat.
Pentru cheie va sfatuiesc sa schimbati yala pentru ca va fi destul de greu sa probati aceasta neplacuta situatie.
actionati in judecata firma pt recuperarea cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul poate sa schimbe yala? alana27 alana27 Am cumparat un apartament intr-un bloc nou din 2008,la terminarea actelor am prelua cheile intre timp a intrat in apartament agentul imobiliar care m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor adinamiti adinamiti Chirias rau platnic, nu a platit nici chirie, nici cheltuielile de intretinere. Contractul nu a fost declarat la fisc. Se pot plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta si chei de rezerva rodyhas rodyhas Buna ziua Am o garsoniera pe care am inchiriat-o si chiriasii au schimbat yala si refuza sa-mi dea cheie si mie.Problema este ca pleaca din localitate,din ... (vezi toată discuția)