avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... jocurile de noroc pe internet sunt legale?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

jocurile de noroc pe internet sunt legale?


Obisnuiesc sa joc jocuri de noroc pe internet si am castiguri insemnate :D De cateva zile un prieten imi spune ca a auzit el nu stiu unde ca nu sunt legale si ca se doreste a fi legalizate pentru putea fi impozitate. Dumneavostra ce parere aveti? Banii castigati imi sunt virati prin tranfer Western Union, acesti bani poti fi impozitati ca si venituri?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:33, 24 August 2010
sumele respective sunt castigati legal..jocurile pe internet nu sunt declarate ilegale..e adevarat ca sumele castigate astfel trebuie impozitate dar asta e alta treaba, nu are nici o legatura cu legalitatea jocurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie prin internet tudorvlas tudorvlas Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti unde pot reclama un escroc care a abuzat de increderea mea. Aveam nevoie de un imprumut rapid si am cautat pe internet unde ... (vezi toată discuția)
Dovada venituri din pariuri pentru banca dumitrascupaul dumitrascupaul Am depasit recent un anumit plafon al bancii si am fost chemat sa depun o declaratie in legatura cu provenienta banilor. Acolo mi s-a recomandat sa atasez si o ... (vezi toată discuția)
Citatie de la anaf Dennis123 Dennis123 Buna, ieri am primit o citatie de la anaf in care spunea sa vin si sa imi declar veniturile procurate din jocuri de noroc(mentionez ca eu nu joc la jocuri de ... (vezi toată discuția)