Buna ziua.
Sunt salariata cu norma intreaga la o firma si am si PFA - expert contabil.
In luna iulie nu am realizat nici un venit.
1. Depun notificare? sau notificarea este obligatorie pentru cei care au venituri cu caracter repetitiv?
In august am vizat 5 bilanturi (mentionez ca si in luna aprilie am vizat 5 bilanturi, doua dintre firme fiind diferite). Nu stiu daca la finele anului voi mai avea clienti pentru aceasta activitate. Alte venituri pe pfa nu am.
2. Au aceste venituri caracter ocazional sau repetitiv? Trebuie sa depun declaratiile la cas si somaj in luna septembrie (pentru august)?
og 82/2010 a exclus din veniturile profesionale veniturile obtinute din profesii liberale
Tot og 82 la art II alin 8, 9 si 10
Personal , asteptam o definitie fiscala a termenului , nu una lingvistica
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.