avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CERTIFICARE BILANT - ACTIVITATE OCAZIONALA SAU ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CERTIFICARE BILANT - ACTIVITATE OCAZIONALA SAU REPETITIVA?

Buna ziua.
Sunt salariata cu norma intreaga la o firma si am si PFA - expert contabil.
In luna iulie nu am realizat nici un venit.
1. Depun notificare? sau notificarea este obligatorie pentru cei care au venituri cu caracter repetitiv?

In august am vizat 5 bilanturi (mentionez ca si in luna aprilie am vizat 5 bilanturi, doua dintre firme fiind diferite). Nu stiu daca la finele anului voi mai avea clienti pentru aceasta activitate. Alte venituri pe pfa nu am.
2. Au aceste venituri caracter ocazional sau repetitiv? Trebuie sa depun declaratiile la cas si somaj in luna septembrie (pentru august)?

MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 12:49, 19 Septembrie 2010
Buna ziua,
Si eu ma confrunt cu o situatie similara.
Unde este reglementata, activitatea ocazionala?
og 82/2010 a exclus din veniturile profesionale veniturile obtinute din profesii liberale
Tot og 82 la art II alin 8, 9 si 10
Personal , asteptam o definitie fiscala a termenului , nu una lingvistica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau expert contabil webepop webepop Buna ziua, Sunt functionar public dar in acelasi timp sunt si expert contabil inactiv. Având in vedere reducerile de salarii ale bugetarilor de care \"am ... (vezi toată discuția)
Pfa expert contabil ContSters50047 ContSters50047 desi au aparut normele metodologice de aplicare lg 571/2003 / modificate si completate, nu mi este clar daca , activitatea de prestari servicii a ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor de contributii sociale gabihob gabihob Un expert contabil este angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata pe post de economist la o societate comerciala. In afara orelor de program ... (vezi toată discuția)