avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de habitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de habitat

buna ziua,
Sun in proces de partaj din anul 2008 mentionez ca in urma divortulul am plecat din locuinta care am construit-o im preuna cu fostul sot si acum locuiesc in chirie iar fostul sot locuieste acolo cu concubina lui,acum vin cu intrebarea: e adevarat ca daca nu putem conveni asupra faptului de a locui impreuna pana la definitivarea partajului el trebuie sa-mi despagubeasca contravaloarea chiriei de unde locuiesc?mentionez ca locuinta este formata din 3 apartamente separate .

V a multumesc
Cel mai recent răspuns: mariams70 , utilizator 13:35, 25 August 2010
doar cu martori,alte dovezi nu am si in plus nu locuiesc intr-o vila ci doar intr-o garsoniera,dar eu prefer sa stau si in casa pana la definitivarea procesului nu cred ca de acest drept pot fi privata,ce credti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila de folosire imobil - refuz executare mvio79 mvio79 buna ziua , am o hotarare irevocabila si definitiva ( de 2 luni) de la o ordonanta presedentiala - reintegrare in bunul comun si drept de folosinta al ... (vezi toată discuția)
Partaj adriana vulcu adriana vulcu am fost casatorita, in septembrie dupa multe certuri si batai m-a dat afara din casa, intre timp am divortat, el a ramas in casa eu nu am voie Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)