avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca abuziv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca abuziv

In anul 2008 in februarie mi-a fost desf contractul de munca abuziv de catre BT Asigurari pe motivul ca as fi raspuns la o adresa al IPJ Bacau,directia antifrauda ceea ce nu a convenit sefei mele din acel moment. Am castigat procesul ,repunere pe functia de director si plata salariilor ,dar in acest timp avand un credit imobiliar am ajuns cu ratele in urma fiind chiar la un pas de executare...Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 14:13, 25 August 2010
Ar fi trebuit sa-i cereti si daune materiale pt toata aceasta perioda,dobanzi si penalitati care s-au adaugat la creditul neplatit la timp;
Referitor la credit daca acesta este facut la aceeasi banca la care aveti ratele puteti face o compensare a sumelor;
Sa le platiti dupa ce va recuperati banii de la angajator. Daune obtineti greu de tot, cu dovezi concrete, mai ales ca deja procesul este incheiat si nu le-ati cerut atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata prin refinantare de la alta banca rashid rashid Buna ziua! Am luat un credit imobiliar in Euro (in 2007) de la BT cu dobinda variabila pe toata perioada. Initial, dobinda era de 9% si a crescut treptat ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează când cei de la firma de recuperare creanțe recalculează dobânda după executarea silită? andreeaandreea732011 andreeaandreea732011 buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul ... (vezi toată discuția)
Imprumut/donatie... oana25 oana25 Am si eu o problema mai delicata.... Acum o saptamana mama mea a vandut un apartament. Din banii rezultati intentionam sa achitam aproape integral un ... (vezi toată discuția)