avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca ...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca ...?

Daca de la firma cu care sunt in proces pt drepturi salariale nu mi am dat demisia si nici ei nu mi au trimis concedierea, pot sa semnez un alt contract de munca cu o alta firma la care vreau sa ma angajez?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:34, 25 August 2010
Adresa este corecta, nu am trimis la alta adresa :hm:. Ei nu vor sa accepte demisia....din acest motiv intrebam cum as putea sa le-o trimit altfel.....?? Pot sa trimit demisia direct la ITM?
Demisia nu poate fi acceptata sau nu de angajator - este un act unilateral de vointa din partea angajatului.
Puteti sa trimiteti prin orice mijloc prin care puteti face dovada ulterior.
Un numar de fax nu aveti de la ei?
La ITM nu aveti de ce sa trimiteti.
Incercati printr-un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie neacceptata silviu1988 silviu1988 Buna ziua, Am incercat sa imi depun demisia deoarece am primit o oferta mai buna de la alta firma si nu imi este acceptata de actualul angajator.Nu vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Refuzul demisiei din partea angajatorului mihades mihades Salutare la toata lumea. Sunt nou aici, acesta este primul meu post. As vrea sa va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: ma angajez la o companie ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)