avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie -desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie -desfacerea contractului de munca

Buna ziua ,
In luna iunie a.c. am primit o decizie prin care mi s-a notificat faptul ca '' in baza articolului 65 alin. 1 Codul Muncii urmeaza a mi se desface contractul de munca '' . Am beneficiat si de preaviz . Ulterior , am fost internata in spital ( in prezent ma aflu in concediu medical ). As dori sa aflu care sunt drepturile de care beneficiez ? Somaj ? Salarii compensatorii ?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 13:20, 25 August 2010
Conform art 65( 1) beneficiati de somaj si cel putin un salariu compensatoriu ( depinde ce scrie in ccm la nivel de unitate daca aveti, daca nu se aplica prevederile ccm la nivel national ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare raducraciun raducraciun BUNA ZIUA. EU AM PRIMIT UN PREAVIZ DE 20 ZILE....IN URMA ACESTUI PREAVIZ AM DEPUS O CERERE LA REGISTRATURA UNITATII IN CARE AM CERUT SA MI SE ACORDE UN SALARIU ... (vezi toată discuția)
Salariul compensatoriu, ferante ferante Buna ziua. Sunt prins in urmatoarea postura : preaviz acordat de angajator ( cf la Art. 65, alin. 1. “ Concedierea pentru motive care nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)