avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

tata, mama, 2 copii majori si un apartament; parintii au divortat, mama a murit fara sa deschida partaj; copiii n-au facut succesiunea.; tata s-a recasatorit cu o femeie cu un copil; a decedat; actele apartamentului au ramas la sotia actuala si nu e de acord sa fac succesiunea.
Care este calea legala de urmat(instanta judecatoreasca?) sa pot face succesiunea si sa intru in posesia mostenirii(partii de apartament ce mi se cuvine)?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 07:05, 26 August 2010
in afara de actiuni strict personale puteti angaja un avocat care sa va reprezinte si sa faca toata treaba administrativa in locul dv.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters71920, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune naeprioroc naeprioroc Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat). Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii cristina1980 cristina1980 tatal meu a decedat acum 3 luni. el are dintr-o casatorie anterioara cu mama mea 2 copii, eu sunt copilul mamei la fel dintr-o casatorie anterioara. Nu am ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire serbanalexandrescu serbanalexandrescu Buna ziua. In urma cu un an jumatate , tatal meu a murit. Mama mea traieste, si eu sunt unicul copil. In urma decesului tatalui meu , a ramas un apartament , ... (vezi toată discuția)