avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

un sfat va rog

Am fost angajata la un S.C. in calitate de agent de vanzari si am falsificat niste chitante, suma lor nefiind mai mare de 5-6000 de lei, am cazut de acord sa imi platesc prostiile si am restituit suma respectiva , dar la aceasta suma cei de la sc respectiva m-au scos lipsa si la inventar 13000 lei eu nefiind deacord sa restitui aceasta suma deoarece nu ma consideram vinovata . Am sus ca nu platesc nimic si dupa 3-4 luni sunt chemata in judecata de catre SC respectiv pentru cei 13000 lei. Ce ma sfatuiti sa fac?

Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 11:06, 26 August 2010
... Primul pas: angajati un avocat!!!

Nu precizati daca actiunea este civila sau penala... din ceea ce spuneti intuiesc ca, SC a deschis o actiune civila ... in acest caz, va trebui ca pana la primul termen de judecata sa depuneti o intampinare.
Urmeaza sa va aparati administrand probe in acest sens; inscrisuri, interogatoriu, martori, expertiza contabila. Aveti nevoie de o consiliere calificata.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in judecata pentru neplata intretinerii murzea murzea buna ziua, am fost data in judecata pentru neplata intretinerii. Nu imi permit un avocat datorita situatiei financiare. Sunt proprietara unui ap. cu 2 camere. ... (vezi toată discuția)
Necompetenta teritoriala girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X cu domiciliul in Craiova a actionat in judecata fosta societate angajatoare pe motiv ca in ultimele 3 luni nu a mai primit salariul ( drepturi banesti). ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila RDaniel RDaniel Sunt intr-un litigiu de natura civila cu o firma, care imi datoreaza o suma de bani. Banii au fost folositi in interesul firmei( plati catre terti). Pot face o ... (vezi toată discuția)