avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... momentum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

momentum

ce inseamna exact un ,,momentum'' care ar trebui sa existe pe sentinta judecatoreasa? si daca a fost omis la redactat, care sunt repercursiunile? exista vreo lege impotriva judecatorului care a omis acest detalui voit? sau nevoit? asta inseamna ca procesul sa se reia de la 0 ??? va rog sa -mi explicati , mie nu-mi face sens.....am crezut ca legea e lege si cei care judeca sunt capabili 100%, in postul pe care si-l detin, sa onoreze .........ma rog, potate expectatiile mele sunt prea mari !:(
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 17:55, 27 Ianuarie 2008
Sentinta judecatoreasca nu contine nici un momentum ci trebuie sa contina o motivare.

Daca sentinta nu este motivata se reintoarce la judecator pentru motivare, nu se reia procesul de la 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ca un judecator sa citeasa dosarul? voinea75 voinea75 Pe scurt: dosar partaj intre 2 fosti soti. - masa partabila compusa din : imobil (coachizit inainte de casatorie),imbunatatiri imobil, bunuri mobile, depozite ... (vezi toată discuția)
Intabulare uscator Cosmin7744 Cosmin7744 Buna, eu cu cativa ani in urma am cumparat de la locatari uscatorul ce era langa apartamentul meu. Totul s-a facut printr-un proces civil si am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Cum si unde in afara de parchet pot face plangere impotriva fostului ... Sim48 Sim48 Cum si unde in afara de Parchet pot face plangere impotriva fostului avocat tinand cont ce desi am platit ONORARIYL INTEGRAL a doua recursuri ptr 2 procese ... (vezi toată discuția)