avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... despre custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

despre custodie

m-am separat de sotie si nu ne intelegem in privinta drepturilor mele de a-mi vizita fiica in varsta de 1 an. mentionez ca daca nu e posibil nu doresc in intregime custodia copilului dar vreau drepturi de vizita si chiar sa ramana o zi, doua la mine. care sunt sansele mele? si cat ar costa aprox serviciile unui avocat, nu cred ca exista bunuri materiale pentru partaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:25, 25 August 2010
Sa inteleg ca nu sunteti inca divortati, ci doar separati in fapt; in cursul procesului de divort unul dintre parinti va solicita incredintarea micutei, iar celalalt ( d-voastra), un drept de vizitare; avand in vedere varsta acesteia, nu cred ca vi se va incuviinta ca fetita sa ramana la d-voastra 2 zile. Onorariul unui avocat difera si se stabileste strict intre client si acesta.
avocat Cristina Popescu
divortati mai intai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul,de a-mi vede nepoatele? 159 159 fiica mea a decedat in anul 2008,aceasta avand 2 fetite,care au ramas cu tatal lor. acesta nu a vrut ca eu in calitate de bunica sa am grija de fetite,in urma ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Mihaela457 Mihaela457 Buna ziua, Eu sunt in divort cu sotul meu. Avem o fetita in varsta de 16 ani, care vrea sa ramana cu tatal ei, dar el nu a depus niciun act pentru custodia ... (vezi toată discuția)
Renuntare la paternitate anca paraschiv anca paraschiv ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am ... (vezi toată discuția)