avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul,de a-mi vede nepoatele?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul,de a-mi vede nepoatele?

fiica mea a decedat in anul 2008,aceasta avand 2 fetite,care au ramas cu tatal lor.
acesta nu a vrut ca eu in calitate de bunica sa am grija de fetite,in urma unor conflicte cu acesta ,pe aceasta tema,acum nu-mi da voie nici sa-mi vad nepoatele.
ce drepturi am eu in calitate de bunica?,pot obtine dreptul de a-mi vedea nepoatele,
ce demersuri pot face ?si unde?
Cel mai recent răspuns: 159 , utilizator 17:21, 25 Septembrie 2010
Aveti acest drept- introduceti in instanta o actiune ptr. vizitare minor in contradictoriu cu tatal acestora; solicitati ca instanta sa va incuviinteze un program de vizitare propus de d-voastra.
avocat Cristina Popescu
DOAMNA AVOCAT CRISTINA POPESCU,VA ROG SA-MI SPUNETI DACA PENTRU ACEASTA ACTIUNE,SOLICITATA INSTANTEI, TREBUIE FACUTA PRIN INTERMEDIUL UNUI AVOCAT?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre custodie iovitadrian iovitadrian m-am separat de sotie si nu ne intelegem in privinta drepturilor mele de a-mi vizita fiica in varsta de 1 an. mentionez ca [b]daca[/b] nu e posibil nu doresc ... (vezi toată discuția)
Renuntare la paternitate anca paraschiv anca paraschiv ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catre bunici delme delme Un copil de 7 ani, rezultat dintr-un concubinaj, e in ingrijirea de facto a bunicilor din partea mamei, de la 3 ani, solutie agreata de ambii parinti pana ... (vezi toată discuția)