avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare malpraxis contabil!!!!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare malpraxis contabil!!!!

buna ziua,

As dori sa stiu daca cunoasteti o firma de asigurari care face acest gen de asigurari si cam cat ar ajunde prima de asigurare deoarece traim in vremuri tulburi asa ca....

mulumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:50, 25 August 2010
Nu e asigurare de "malpraxis".
Malpraxisul are o definiţie legală cuprinsă în legea nr. 95/2006 privind reforma în sectorul sanitar. “Malpraxis este eroarea profesională săvârşită în exercitarea actului medical , sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personajului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale.
Este o asigurare de risc profesional.
Contactati firmele mari de asigurari.
Aproape toti asiguratorii de pe piata daca nu chiar toti practica asigurarea de raspundere a contabililor autorizati si expertilor contabili. Asa ca e suficient sa deschideti usa unui astfel de asigurator si veti gasi raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis medical george223344 george223344 caut consultanta intro problema de malpraxis mam operat acum 2 ani de fiere si de atunci au inceput problemele azi am aflat ca am 2 sau 3 cleme in corp 2 in ... (vezi toată discuția)
Raport medical gresit ZClaudiaM ZClaudiaM As dori sa stiu daca in cazul in care am facut o investigatie medicala la o clinica privata si am primit un raport medical care s-a dovedit ulterior eronat, as ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)