avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor

Buna ziua
Pe data de 8 octombrie 2007 am primit comunicarea ca mi s-a incredintat mie copilul. Pe sentinta scrie cu drept de apel 15 zile de la comunicare. Fostul sot se afla in Germania si lui i s-a facut comunicarea la avocatul lui,dar care nu a aparut la proces. Cum obtin eu acuma mentiunea definitiva si irevocabila? Si la cit timp de la comunicare ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: leatimi13 , utilizator 22:58, 18 Octombrie 2007
Daca dupa 15 zile sau mai bine zis 17 zile de la comunicare nu a depus apelul puteti cere instantei sa va puna viza de finitiva:))
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in legatura cu hotararea definitiva si irevocabila georgiana_m georgiana_m Buna ziua! Anul trecut am divortat, iar pe 15 august anul acesta am avut proces pentru incredintarea copilului. Pe 15 septembrie a sosit acasa sentinta, ... (vezi toată discuția)
Tutela copiilor anik233 anik233 Buna seara,sunt divortata si am 2 copii minori in varsta de 3 si respectiv 5 ani.Vreau sa-i iau cu mine in strainatate dar nu stiu daca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Luizaalexa Luizaalexa Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)