avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate renunta la un avocat?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate renunta la un avocat?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot renunta la un avocat care l-am angajat in urma cu un an ca sa ma reprezinte intr-un proces penal care inca nu s-a pus pe rol?

Avocatul a fost angajat acum un an insa pana in momentul de fata nu mi-a fost de ajutor in niciun fel.
Probele pentru dosar au fost aduse de mine si mai toate demersurile care au fost cerute de catre procurori etc. iar raspunsul avocatului la toate intrebarile mele este "trebuie sa asteptam"...in conditiile astea, pot renunta la serviciile acestuia si sa-mi recuperez banii inapoi? Mentionez ca inca nu este pe rol procesul, deci practic, nu mi-a oferit niciun serviciu pana in prezent.

Va multumesc!
se poate. am dubii ca avocatul nu a facut niciun demers pana acum in cauza dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act incheiat intre client si avocat AlexandraSerban AlexandraSerban As dori sa stiu si eu ce acte se incheie intre un client si un avocat. Mie mi-a cerut sa semnez o imputernicire avocationala prin care sa ma reprezinte in ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala - lipsa calitatii de reprezentant? iuliamariana iuliamariana Va rog un sfat... Am pe rolul judecatoriei Ordonanta de plata OUG 119, debitorul si-a angajat avocat la termenul pe care l-am avut a depus intampinare si ... (vezi toată discuția)
Contract handsu handsu Ca sa te reprezinte un avocat in fata instantei trebuie sa existe un contract intre avocat si cel reprezentat,pe baza caruia se emite imputernicirea ... (vezi toată discuția)