Puteti incerca sa faceti o plangere penala.
Nici nu aveti alta varianta.
Exista mai multe probleme care ar trebui lamurite odata cu redactarea plangerii penale.Redactarea trebuie facuta foarte precis pentru a avea cat de cat sanse.
Ceea ce va depinde insa foarte mult va fi si ceea ce va declara sotia cu ocazia audierii.
Simplul fapt ca ati trimis banii si s-a cumparat acel imobil nu constituie infractiune.
Incercati sa va gasiti un avocat care sa analizeze foarte atent problematica si daca veti avea noroc poate ca veti obtine ceea ce va doriti, dar este foarte complicat...
Daca redactati singur plangerea este foarte posibil sa nu rezolvati nimic.
Trebuie foarte bine gandita redactarea plangerii penale...
In plus, dupa parerea mea, ar trebui sa platiti avocatul si pentru a lamuri verbal organul de ancheta daca cumva ar avea nelamuriri...
In procesul civil de partaj pot exista foarte multe probleme chiar daca veti dovedi ca s-au trimis banii prin banca...
avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc mult, pt sfaturi!
Am completat plangerea penala initiala cu ajutorul avocatului. Initial am depus o plangere doar pt primul imobil (cu acesta ma inselat pt ca l-a pus pe numele fratelui pt al sustrage din masa bunurilor partajabile). Pt a demonstra inselaciunea cu al doilea imobil inca nu aveam suficiente probe in primul moment. Am platit avocatul ca sa colaboreze cu organele de ancheta. Uff....scump mai costa dreptatea. Acum imi ramane doar sa sper ca se va face dreptate.