avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire contract vanzare cumparare

in urma cu un an am incheiat un precontract pt un apartament iar acum lucrez in strainatate si as vrea sa inchei contract de vanzare cunparare. nu gasesc in zona mea in strainatate un notar sa fac eu o hartie sa imputernicesc pe cineva(ruda) de acasa. intrebarea mea este , poate cineva de acasa sa faca o hartie pe care sa mi_o trimita ,eu sa o semnez si sa o trimit inapoi acasa iar acea persoana sa poata incheia contracul se vanzare cumparare in numele meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 02:58, 26 August 2010
Nu, sub nici o forma! Mergeti la ambaada, ei ar trebui sa va ajute.
nu se poate;mergeti la ambasada ,consulat
procura e indicat sa o faceti la consulatul roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/cumparare apartament fara acordul sotului fullskynet fullskynet Bună, Intenționez să trimit banii mamei mele sa cumpere o garsonieră pentru mine (Locuiesc în străinătate și nu pot ajunge acasa momentan sa fac o ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzare imobil abi96 abi96 locuiesc in US si vreau sa vand un apartament in Romania; imputernicirea pt o ruda sa poata vanda in locul meu trebuie facuta la ambasada sau consulat sau e ... (vezi toată discuția)
Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)