avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozitare mostenire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitare mostenire

Stie cineva daca in cazul in care o persoana cu dubla cetatenie (rom -ger) a mostenit in Romania un imobil de pe urma tatalui (cetatean rom. decedat in Germania), trebuie sa plateasca in Germania impozit pe mostenire ? In rom nu a platit deoarece succesiunea s-a dezbatut in termenul de 2ani in care este scutita de impozitare.

Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:07, 17 Noiembrie 2007
a mostenit in romania, in calitate de cetatean roman, deci nu plateste nici un impozit in Germania :D B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe profit germania si romania Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Am si eu o nelamurire. Daca lucrez si primesc bani atat in Germania cat si in Romania, in care dintre cele 2 tari platesc impozit? Care este ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit Juliana Juliana Tatal meu a murit acuma cinci ani si a lasat o casa si teren in romania. El a fost deportat in rusia si ca atare scutit de impozit pe teren si casa. Mama mea ... (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)