am fost intr-un hotel o zi, am consumat din minibar si cand am plecat receptionera nu m-a intrebat nimic, dupa aceea am inteles ca trebuia sa platesc consumatia, eu am crezut ca intra in ofertele hotelului, ca era si asa scump, daca eram anuntata nu mai consumam nimic ,acum ce-i de facut? poate sa ma traga la raspundere daca nu platesc? ca nu mai am bani
Cred ca mesajului tau ii sedea mai bine acolo unde l-ai postat initial, la capitolul "Discutii la moda", pentru ca esti cat se poate de trendy. Ne-a mers buhul ca suntem o tara de hoti...
Inainte sa consumi din minibar, ar fi fost intelept sa citesti cu atentie pliantele din camera, iar la plecare e civilizat sa anunti ce ai consumat. Dar daca tu crezi ca e vina receptionerei, las-o sa-ti plateasca din buzunarul ei consumatia!
Oricum, in ce te priveste nu trebuie sa te stresezi prea mult. La raspundere poate fi trasa doar prietena al carei buletin l-ai folosit.
Sa intelegem ca impartiti nu numai buletinul, dar si contul de utilizator?
Comert online
deadpool
Buna ziua,
Zilele trecute am vazut pe un anume site o oferta ce mi s-a parut suspicios de avantajoasa, am comandat produsul, evident, cateva minute mai ... (vezi toată discuția)
Invitatie la o...cafea
nucu$
Viata ca o cafea buna! :coffee:
Un grup de oameni de succes in apogeul carierei lor, toti avand joburi si pozitii de vis,masini si case au facut o vizita ... (vezi toată discuția)