Am un impozit neachitat in valoare de aproximativ 300 RON pentru niste colaborari cu o firma acum 3 ani. Colaborarea a fost facuta ca persoana fizica (nu PFA), in baza unui contract de colaborare cu acea firma. Comisioanele de atunci au fost impozitate cu 10% prin oprirea impozitului la sursa, de catre firma respectiva, urmand ca 6% sa achit eu separat. Acum mi se imputa acesti 6% in valoare totala de 300 RON (trei sute lei noi).
Am primit somatie de la fisc sa achit suma, altfel se trece la executare silita.
Ce se intampla daca nu platesc? Nu sunt salariat, nu am cont bancar, adresa din buletin e la parinti dar nu locuiesc efectiv acolo.
Impozitul pe masina nu are nicio legatura cu impozitul pe venit, cele doua impozite sunt gestionate de doua institutii complet independente, nu am auzit niciodata despre asa ceva. Totusi daca se intampla asa ceva este un abuz.
Executare silita
SimonaC25
Buna ziua,
Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)