avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit somatie plata impozit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

somatie plata impozit?

Am un impozit neachitat in valoare de aproximativ 300 RON pentru niste colaborari cu o firma acum 3 ani. Colaborarea a fost facuta ca persoana fizica (nu PFA), in baza unui contract de colaborare cu acea firma. Comisioanele de atunci au fost impozitate cu 10% prin oprirea impozitului la sursa, de catre firma respectiva, urmand ca 6% sa achit eu separat. Acum mi se imputa acesti 6% in valoare totala de 300 RON (trei sute lei noi).

Am primit somatie de la fisc sa achit suma, altfel se trece la executare silita.

Ce se intampla daca nu platesc? Nu sunt salariat, nu am cont bancar, adresa din buletin e la parinti dar nu locuiesc efectiv acolo.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:51, 8 Septembrie 2010
Impozitul pe masina nu are nicio legatura cu impozitul pe venit, cele doua impozite sunt gestionate de doua institutii complet independente, nu am auzit niciodata despre asa ceva. Totusi daca se intampla asa ceva este un abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale ssorinss ssorinss Buna seara, Am si eu o intrebare, si totodata daca ma poate ajuta cineva. Problema mea este: Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)