avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intreprinderi individuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprinderi individuale

Bună ziua!
Am o intreprindere individuală. Sunt anagajat cu contract de muncă la o societate comercială. Aş dori să ştiu dacă intru sub incidenta ordonantei 58 şi ce anume trebuie să plătesc şi cum să declar, avand in vedere că încă nu am facturat nimic pe intreprinderea individuală?

Mulţumesc mult celor care îmi vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:14, 26 August 2010
Se depun notificari (catre casa de pensii si somaj) pentru nerealizare de venituri. termenul este 25 a fiecarei luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala anushka2502 anushka2502 Am o Intreprindere Individuala infiintata in luna iunie si care nu a desfasurat nicio activitate pana in prezent. Eu sunt slarariata si la o societate ... (vezi toată discuția)
Pensie, somaj pfa fara venituri dupa 1 iulie 2010 audatu audatu Buna ziua, Am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Sunt in situatia urmatoare: -PFA deschis in aprilie 2010 -sunt si angajata cu carte de munca la o ... (vezi toată discuția)
Pfa cu obiect activitate - traduceri felicia_margareta felicia_margareta Referitor la plata contributiilor conform Ordonantei 58, in cazul in care sunt salariata la o intreprindere privata si sunt si PFA as dori sa stiu cum si cand ... (vezi toată discuția)