avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata asigurari sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata asigurari sanatate

In calitate de pensionar care detine o Intreprindere individuala cu profil comert, inteleg ca trebuie platite asigurari de sanatate conform Legii 95/2006. Mentionez ca pina in acest moment nu am platit aceste contributii, considerind ca beneficiez de aceste asigurari in calitate de pensionar. Va rog sa-mi raspunedeti ce se intimpla daca nu am platit si nu voi plati aceste contributii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:32, 26 August 2010
Daca nu depuneti din proprie initiativa acele declaratii cu venituri realizate,la care se calculeaza contributia de 5,5% si bineinteles majorarile aferente pentru neplata contributiei la termen, o sa va execute silit in functie de baza de date transmisa de finante catre toate casele de sanatate, apoi...blocare de conturi...popriri...asta nu se stie cat dureaza...in ziua de azi " si un banut conteaza la buget"-CRIZA MARE!!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cnas andreeatoth555 andreeatoth555 CONTRIBUTIE CNAS VA ROG SA-MI SPUNETI DACA EU SUNT PENSIONARA DE BOALA DIN 19.07.2007 SI AM AVUT UN APARTAMENT INCHIRIAT UNEI FIRME SI PENTRU CARE AM ... (vezi toată discuția)
Contributii la asigurare de sanatate pentru asociat unic standardtalk standardtalk La subiectul \"este posibila plata cass pentru un asociat unic,administrator fara contract de munca ?\" din data 24-25 Februarie 2009 s-a raspuns dar in ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate chance1 chance1 Buna ziua! Am inteles ca fratele meu (fara loc de munca, care se afla in intretinerea mea)nu poate fi coasigurat in sistemul public de sanatate. Daca ar ... (vezi toată discuția)