Buna ziua ! Sunt PFI si as dori sa va intreb cum pot sa imi deduc cheltuielile cu telefonul mobil.Se poate face un contract de comodat ? Unde as putea sa gasesc un astfel de model de tipizat ?
Va multumesc,astept raspuns !
Daca ati semnat dvs. contractul de servicii de telefonie mobila nu este nevoie sa faceti absolut nimic, putand deconta cheltuielile cu telefonul, insa daca nu, va trebui sa solicitati companiei schimbarea de titular.
Contractul de comodat se utilizeaza pentru folosirea unor bunuri, mobile sau imobile, nu si pentru obtinerea de servicii.
Av. Constantin Radu Calugaru
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reziliere contract
szade
Daca sunt nemultumita de serviciile unei firme de telefonie si vreau sa reziliez contractul care sunt conditiile in care pot rezilia.Contractul este pe persoan ... (vezi toată discuția)
Pf liberala
Vidru Laura
Buna ziua. Sunt medic stomatolog in cadrul unei clinici unde am activat pana acum cu contract de munca. Din motive financiare probabil, conducere doreste sa-mi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.