avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de comodat

Buna ziua ! Sunt PFI si as dori sa va intreb cum pot sa imi deduc cheltuielile cu telefonul mobil.Se poate face un contract de comodat ? Unde as putea sa gasesc un astfel de model de tipizat ?
Va multumesc,astept raspuns !
Cel mai recent răspuns: Constantin Radu Calugaru , Avocat 11:49, 26 August 2010
Stimata camellia_camy,

Daca ati semnat dvs. contractul de servicii de telefonie mobila nu este nevoie sa faceti absolut nimic, putand deconta cheltuielile cu telefonul, insa daca nu, va trebui sa solicitati companiei schimbarea de titular.
Contractul de comodat se utilizeaza pentru folosirea unor bunuri, mobile sau imobile, nu si pentru obtinerea de servicii.

Av. Constantin Radu Calugaru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract szade szade Daca sunt nemultumita de serviciile unei firme de telefonie si vreau sa reziliez contractul care sunt conditiile in care pot rezilia.Contractul este pe persoan ... (vezi toată discuția)
Pf liberala Vidru Laura Vidru Laura Buna ziua. Sunt medic stomatolog in cadrul unei clinici unde am activat pana acum cu contract de munca. Din motive financiare probabil, conducere doreste sa-mi ... (vezi toată discuția)