Buna ziua am si eu o problema:
Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: " „Suspendă judecata cererii de intrare în faliment în procedură simplificată, în temeiul art. 244 pct. 2 Cod procedură civilă. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică.”. Deoarece nu a fost atacata cu recurs aceasta a devenit definitiva si irevocabila pana la solutionarea cu o hotarare irevocabila a cauzei penale.
Dar .... Cu toate acestea procesul a continuat, ajungandu-se la „Dispune inceperea procedurii falimentului in forma simplificata a debitoarei",
Daca mai stiti asemenea cazuri va rog sa ma ajutati. Efectiv nu stiu ce sa fac si nici ceilalti cu care am vorbit nu stiu.
Va multumesc.
art. 244. pct.2 Cpc, este suspendat pana la rezolvarea plangerii penale si nu poate fi pus pe rol pana nu exista o hotarare definitiva si irevocabila in cauza penala. Cel putin asa stiu eu ... Ori este o eroare ori ....
Faliment suspendat
leopold2010
buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)