avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... doua hotarari contradictorii in acelasi caz
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

doua hotarari contradictorii in acelasi caz

Buna ziua am si eu o problema:
Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: " „Suspendă judecata cererii de intrare în faliment în procedură simplificată, în temeiul art. 244 pct. 2 Cod procedură civilă. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică.”. Deoarece nu a fost atacata cu recurs aceasta a devenit definitiva si irevocabila pana la solutionarea cu o hotarare irevocabila a cauzei penale.
Dar .... Cu toate acestea procesul a continuat, ajungandu-se la „Dispune inceperea procedurii falimentului in forma simplificata a debitoarei",
Daca mai stiti asemenea cazuri va rog sa ma ajutati. Efectiv nu stiu ce sa fac si nici ceilalti cu care am vorbit nu stiu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leopold2010 , utilizator 08:42, 28 August 2010
esta o suspendare pentru neprezentarea partilor.dosarl a fost pus pe rol simplu si judecat in continuare. faceti recurs la sentinta de faliment.
art. 244. pct.2 Cpc, este suspendat pana la rezolvarea plangerii penale si nu poate fi pus pe rol pana nu exista o hotarare definitiva si irevocabila in cauza penala. Cel putin asa stiu eu ... Ori este o eroare ori ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua hotarari contradictorii in acelasi caz leopold2010 leopold2010 Buna ziua am si eu o problema: Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: \" [i]„Suspendă judecata cererii de intrare în ... (vezi toată discuția)
Faliment suspendat leopold2010 leopold2010 buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii art. 244 c. pr.civ. teribilutza teribilutza O cauza civila, aflata la judecatorie, a fost suspendata pe baza art. 244 pct. 1 C.pr.civ. respectiv pana la pronuntarea unei decizii definitive si ... (vezi toată discuția)