avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZARE PUNC DE LUCRU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZARE PUNC DE LUCRU

La camera de comert pe langa contractul de inchiriere si cf, in acesta fiind trecut sotul care este decedat nefiind facuta succesiunea mi s-a cerut si o copie dupa certificatul de deces.Asi dori sa stiu pt ce foloseste acest act la camera de comert?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:41, 26 August 2010
Daca apare si sotul in CF este normal sa va ceara acest lucru pentru a dovedi ca decedat. Pana la deces ambii erati coproprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere MViorel MViorel Buna ziua. Am incheiat un contract de inchiriere cu o societate, eu fiind vaduva. Am eliberat CF-ul casei si nu am facut succesiunea, deci apare si sotul ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune Keyla Keyla Mama a decedat in 2018, eu sunt singurul copil. La data decesului mama era casatorita. Nu am dezbatut succesiunea pentru ca sotul ei avea domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Mostenire mayacrisan mayacrisan Buna as dori sa aflu actele necesare pentru a dovedi calitatea de mostenitor dupa mama mea : sunt o femeie divortata, eu am toate actelede stare civila, dar ... (vezi toată discuția)