avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cheltuieli de judecata

Buna ziua! Am pe rolul judecatoriei un dosar pentru anularea unui proces-verbal de contraventie (amenda+puncte + permis) totodata solicitand si cheltuieli de judecata. Nu am avocat, ma apar singur iar referitor la chletuielile de judecata, acestea sunt date de bonurile de carburant. Ceea ce m-a socat la primul termen de judecata (fiind si ultimul pt ca a ramas in pronuntare) este faptul ca intreband presedintele daca pot depune la dosar bonurile de carburant, ca si cheltuieli de judecata, acesta mi-a raspuns ca nu . Am sau nu am dreptul la cheltuieli de judecata, bineinteles, in situatia in care hotararea instantei imi este favorabila?
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Pop , Consilier juridic 15:13, 27 August 2010
Aveti dreptul la acordarea acestora.
avocat Cristina Popescu
sigur ca da. toate cheltuielile ocazionate cu procesul
Am inteles ca am dreptul, insa ce mai pot face daca dl. presedinte nu mi-a primit bonurile de carburant, spunandu-mi ca nu pot cere cheltuieli de judecata politiei si avand in vedere ca dosarul a ramas in pronuntare (desi in cererea de chemare in judecata am solicitat cheltuieli de judecata) Prec
poti deschide o actiune separata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata marfan marfan buna ziua, ati putea sa-mi spuneti exact ce intra la cheltuielile de judecata pe care poti sa le soliciti? banuiesc ca: - onorariul avocatului - taxele ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termenului de judecata -competenta de solutionare a cererii!!! CCCccc CCCccc Speta este urmatoarea: Reclamantii intr-un dosar au depus o cerere de preschimbare a primului termen de judecata. Eu ca reprezentant al paratei m-am opus ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie si eliberare certificat de grefa Nik90 Nik90 Buna seara, Va scriu aceste randuri in speranta ca cineva sa ma ajute cu un sfat juridic. Anul trecut mi-am vandut masina conform cu reglementarile legale in ... (vezi toată discuția)