avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incredintare minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incredintare minor

in urma cu 6 ani am avut o relatie de concubinaj in urma caruia a rezultat un copil.ne-am desparit imediat dupa nasterea copilului,el nu a contribuit cu absolut nimic in cresterea ei,nu a vizitat-o.am deschis un proces de incredintare,procesul a fost in favoarea mea,acum astept hotatarea definitiva,dar nu am dat de el.nu s-a prezentat nici la proces,el trebuie sa-mi plateasca lunar 150 de lei pensie alimentara si sa suporte cheltuielile de judecata.cum pocedez daca nu-mi plateste pensia?este obligat sa-mi plateasca pensia?trebuie sa depun o plangere penala impotriva lui?va multumesc
Indicati in plingere atit adresa din tara unde poate fi gasit ori adresa din strainatate unde s-ar putea afla.Ideea este sa fie indeplinita procedura de citare cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe parcursul procesului de reincredintare,nu e obligata sa plateasca pensie de intretinere? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Ma aflu de 6 luni in postura de parat intr-un proces de reincredintare minor(si care probabil va mai dura inca pe atat),iar mama copilului refuza sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara emma_ema emma_ema Buna ziua, Am un copil de 11 ani dintr-o relatie de concubinaj cu un cetatean strain, recunoscut la varsta de 8 ani. Tatal a obtinut in 2011 permis de sedere ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din ... (vezi toată discuția)