avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aflata in concediu pentru cresterea copilului si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aflata in concediu pentru cresterea copilului si insarcinata voi fi totusi concediata pe motivul desfintarii postului

In data de 25 August 2010 copilul meu a facut 2 ani data cu care ar fi trebuit sa-mi reancep activitatea, in acest sens am trimis catre angajator o cerere de reancepere a activitati. Cu aceasta cerere am trimis si o adeverinta de la medicul de familie care atesta starea mea de graviditate ( 20 saptamani, in data de 28 decembrie 2010 am DPN). Mi sa comunicat ca voi fi concediata pe motiv ca sa desfintat postul si voi fi trimisa in somaj. Este legala aceasta masura? Pot amana somajul cu medicale? sunt ei obligati sa-mi ofere adeverinta pentru intrare in ccc pentru al 2 lea copil? Mi-ar fi de un real ajutor un sfat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 21:29, 26 August 2010
art. 60 alin(1) lit. c) c. mun. este aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - am dreptul la somaj si salarii compensatorii? eeee eeee As dori sa stiu mai multe in legatura cu restructurarea de post la locul de munca : Daca se restrucureaza postul de la locul de munca , eu ca angaja ce ... (vezi toată discuția)
Revenire ccc + restructurare post salariata gravida elenajaad elenajaad Buna ziua! Doresc sa-mi reiau activitatea. Pe perioada cat am fost in ccc, angajatorul a angajat rand pe rand alte cateva persoane pt a-mi indeplini ... (vezi toată discuția)