avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... consecinte juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

consecinte juridice

daca un act este prezentat la o autoritate pentru mentinerea unui drept( comisie de fond funciar) se considera ca actul a fost depus cu scopul de a produce consecinte juridice
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:02, 26 August 2010
Este normal ca un act prezentat si depus la aceasta autoritate sa produca consecinte juridice ,cu mentiunea ca el sa fie valabil.Nu inteleg care este problema.

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
andymaurul, utilizator
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea de consecinte juridice stoica eugen stoica eugen daca comisia de fond funciar mi-a respins cererea de reinproprietarire asupra unui teren in litigiu pe motiv ca o alta persoana a facut dovada mincinoasa a ... (vezi toată discuția)
Consecinte juridice stoica eugen stoica eugen cand se intelege ca un act depus la o autoritate este depus pentru a produce sau nu consecinte juridice ??? prezentarea unui contact de vanzare cumparare act ... (vezi toată discuția)
Fals si consecinte juridice stoica eugen stoica eugen ete vorba de un act sub semnatura privata contract de vanzare cumparare pe baza caruia in anul 1991 cu ocazia aplicarii L.18/1991 s-a atribuit Titllul de ... (vezi toată discuția)