Buna ziua,zilele trecuta am aflat (de la televizor?) ca firmele de asigurare isi impart dupa bunul lor plac asiguratii la pensia privata,concret daca eu am un contract cu firma de asigurare x,ei au dreptul sa-mi transfere contractul firmei de asigurare y,fara acordul meu?
Nu stiu daca este doar un zvon ,dar cum in acest moment nu pot verifica personal,doresc sa stiu daca teoretic este posibil?
Multumesc mult si spor la munca tututror
Era vorba (la televizor)despre intelegerile pe care administratorii fondurilor private de pensii(asiguratorii despre care vorbiti)le-au realizat.Sunt evenimente petrecute dupa incheierea perioadei de optiune :)
Au existat persoane care au semnat acte de aderare la doi sau la trei administratori.
Acestia si-au rezolvat "diferendul" simplu:una mie...una tie sau cum o fi fost.
Nu este cazul sa va faceti griji.La acest moment nu este posibil nici teoretic nici practic sa se intample asta.
Sunteti singura in masura sa decideti daca ramaneti sau va transferati in alta parte.
Portofoliile pensiilor private sunt teoretic sub un control foarte strict si este f.greu daca nu chiar imposibil acest transfer fara acordul beneficiarului.