avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestare aviz ANFP reorganizare institutii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestare aviz ANFP reorganizare institutii publice

daca directorul unei institutii publice face o propunere de reorganizare dupa cum il taie capul, desfiintand servicii si compartimente importante fara logica si fara a exista un consens cu ceilalti salariati, cu restul personalului de conducere sau cu sindicatul, propunere pentru care si obtine "imediat" avizul anfp, ce mai poate face acum restul personalului care duce greul si a fost pus in fata faptului implinit? se mai poate contesta avizul anfp?
Cel mai recent răspuns: radu_mc , utilizator 14:00, 30 August 2010
De la A la Z asta se urmareste, prin aproape orice lege sau initiativa legislativa, propunere legislativa sau declaratie publica politica etc din ultimul timp - dezbinare si asmutirea unora impotriva altora..."dezbina si condu" de parca suntem in antichitate (ei "parca"...chiar suntem...)...Prin unitate s-ar rezolva in regula si la timp toate litigiile de munca, pentru ca democratia inseamna puterea poporului (pentru cine a uitat de unde vine sensul originar)....rezolvare fara drept de apel din partea celor "pusi sa conduca"...de ce am pus in ghilimele ideea cu conducerea? ...este pentru ca multi nu au abilitati sau pregatire de conducere decat a autoturismului, nimic mai mult...sau nici macar a autoturismului (vezi situatia fostului Prefect de Cluj, stire de ultima ora cu ucidere din culpa..accident pe trecerea de pietoni...)...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegii care sunt redistribuiti conform oug 63/2010 pot reveni? consuelo67 consuelo67 Colegii care sunt luati din Serviciile de Evidenta a Persoanelor, fiind redistribuiti in alte servicii,in care nici macar nu este nevoie de ei,datorita ... (vezi toată discuția)
Sef birou filozoful filozoful In biroul nostru isi desfasoara activitatea 6 persoane.Stiu ca la 5 persoane se poate desemna 1 sef de birou.Avand in vedere coordonarea si asumarea ... (vezi toată discuția)
Fisa postului a unui functionar public rovana rovana BUNA ZIUA , SUNT ANGAJATA LA O PRIMARIE CA REFERENT , CLASA III , GRAD PROFESIONAL ASISTENT , VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA SE POATE FACE SHIMBAREA LA UN ALT ... (vezi toată discuția)